Met het EK en de Olympische spelen in het vooruitzicht wordt 2020 een echt voetbaljaar, waarbij voetbalplaatjes natuurlijk niet kunnen ontbreken. Daarom beginnen we het nieuwe jaar met sparen van voetbalplaatjes van onze Voetbalhelden!

Dit jaar zitten alle Nederlandse voetbalhelden erbij: je spaart de voetballers van 18 Eredivisieclubs, maar ook van het Oranje mannenteam en de OranjeLeeuwinnen. De voetbalplaatjes zijn dit jaar extra gaaf: op je plaatjes zie je een actiefoto van je voetbalheld en de plaatjes van de Oranje mannen en OranjeLeeuwinnen hebben een speciaal effect, waardoor ze extra schitteren en glimmen.

De spaaractie begint deze week en loopt tot en met zondag 16 februari (week 7). Bij elke € 10,- aan boodschappen, zowel aan de kassa in de winkel als online, ontvang je 1 set van 4 voetbalplaatjes. Er zijn in totaal 252 voetbalplaatjes die je ook dit jaar weer kunt bewaren in een verzamelalbum, met talloze weetjes, spelletjes en invuloefeningen van alle Eredivisieclubs, Oranje en OranjeLeeuwinnen.

Ga de strijd aan met je vrienden in de AH Voetbal App

Je kunt de gespaarde voetbalplaatjes scannen met de AH Voetbal App (met uitzondering van de Oranje mannen) om deze toe te voegen aan je digitale verzameling. Deze app helpt je om jouw plaatjesverzameling compleet te maken, doordat precies wordt bijgehouden welke plaatjes zijn gespaard en welke nog ontbreken. Voor het eerst combineert de AH Voetbal App de plaatjes van de spaarcampagne met interactieve games die kinderen samen kunnen spelen.

Met je gescande voetbalplaatjes krijg je toegang tot 4 verschillende voetbalgames; de aanvallers-, verdedigers-, keepers-, of middenvelders game. Bij iedere game kies je een Voetbalheld uit je verzameling waarmee wordt gespeeld. De Voetbalhelden worden met elke wedstrijd die wordt gespeeld meer waard, waardoor de kans om te winnen en je tegenstanders te verslaan iedere keer wordt verhoogd. Je speelt de wedstrijden tegen vrienden of familieleden, die je makkelijk uitnodigt via de AH Voetbal App. Nadat beide spelers de games hebben gespeeld worden de scores vergeleken en komt er een winnaar en verliezer uit de bus. In de ranglijst kan je zien wie de kampioen is van jouw vriendenlijst en zie je ook jouw plek op de ranglijst van heel Nederland.

Hoe werkt het?

  • Download de AH Voetbal APP.
  • Scan je voetbalplaatjes.
  • Speel de vier games tegen je vrienden.
  • Word de allerbeste!\

Veel spaar- en speelplezier!