Albert Heijn Dokkum

We doen het soms net even anders of gaan even een stapje verder om het iedereen zo aangenaam mogelijk te maken in onze winkel. Daarom vind je bij Albert Heijn Dokkum niet alleen de dagelijkse boodschappen voor een scherpe prijs, we hebben het breedste bijzondere assortiment van Dokkum. Nergens vind je zoveel biologische boodschappen, glutenvrije en melkvrije producten, we hebben de meeste keus in vegetarisch en bieden ook nog eens veel producten uit de eigen streek.

Parkeer je auto op ons ruime parkeerterrein aan de Koophandel in Dokkum of plaats je fiets in de stalling en wees van harte welkom in onze winkel.

Ús eigen

Albert Heijn Dokkum vindt het belangrijk om midden in de maatschappij te staan en mensen altijd een kans te geven. Daarom zijn er vrijwel altijd stagiaires in dienst, uit binnen- en buitenland. Ook mensen in de Wajong en werknemers bij werk- en leerbedrijf NEF krijgen een kans en zijn zichtbaar in de winkel. Naast de steun voor het individu, worden er ook activiteiten en verenigingen gesponsord die zorgen voor verbinding in de lokale maatschappij. Dat is ús eigen Albert Heijn!